Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Alzoria#1 ~ Azaron powraca

Revius

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. Mało kto może teraz pamięta serwer Azaron - niektórzy woleliby go nie pamiętać inni zaś wspominają z uśmiechem na ustach. Serwer, który w godzinach szczytu miał ok 800 online. Easy/Medium 175lv. Mieliśmy świetlaną przyszłość gdyby nie brak zaangażowania i doświadczenia. Tak oto po powyżej miesiąca działania serwer kopnął w kalendarz zostawiając setki graczy na pastwę padających privów. Dwóch techników z Azarona postanowiło reaktywować projekt. Dlaczego? Mało teraz tego typu serwerów, co na pewno ucieszy nie jednego gracza.

Serwer stoi teraz na potężnej maszynie co daje nam duże pole do manewrów. Z Azarona zostało naprawione wiele bugów a także został przebudowany client, co zapobiega jakimkolwiek błędom. Ponad to serwer jest stale testowany - praktycznie nie widzimy już żadnej niedogodności. Co tutaj możemy dużo powiedzieć, Alzoria - bo tak się nazywa nasz nowy projekt - posiada wiele nowych rozwiązań, jak nowy system teleportacji, mountów, marmurów polimorfii i wyzwań, które umilą każdemu graczowi drogę do bariery maksymalnego poziomu. No, ale to jest temat z prefiksem SS a nie TXT więc zaczynamy:
Dungeony levelowe:

Przy osiągnięciu (50/95/120/140/160/175) poziomu postaci otrzymacie list z "wyzwaniem".

ra9ogw.jpg

Tombola

Na serwerze BaoBao zamiast towarzyszyć nam w grze, będzie bawił się w hazard. Znajdziecie go w każdym mieście.

cej98p.jpg

O Tomboli będzie więcej w zapowiedzi serwera.

3. Teleportacja

Seon-Hae oferuje nam rozwinięty system teleportacji na mapy +95lv.

wozbd9.jpg

ws3fgy.jpgardwq4.jpglab7n7.jpgqep2pf.jpg

System Mountów

System mountów na Alzoria będzie o wiele bardziej rozwinięty aniżeli na innych serwerach.

waozvw.jpgutb5oa.jpg

REASUMUJĄC

W sumie ten temat miał mało co do pokazania, bo w zasadzie chcieliśmy Was tylko poinformować że Azaron będzie reaktywowany. Kupiliśmy już maszynę, stronę www mamy gotową, robimy forum i teamspeaka. Jeżeli ktoś ma jakieś pytania - śmiało, nie ma problemu z udzieleniem informacji. Dodam jeszcze że w teamie nie ma Blagoma. Co powinno korzystnie wpłynąć na mechanizm serwera. Ma nas reklamować kilku-kilkunastu Youtuberów więc ludzi nie będzie brakować ;) Startujemy na dniach.
~Administracja Alzoria.pl

szq9.png

SYGNATURA BY REEV

Jeżeli potrzebujesz questa, zakodowania strony WWW, podpięcie skryptów pod stronę czy jakiejś nowości do clienta, napisz - pomogę w miarę możliwości.

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A trusiug tam jezd? Jak tak to śmiesznie bedzie.

Gyrecki możesz już skurwiać? Jakoś nikt z naszego teamu się do tematów reventiala aka strasznie psiarnią nie wpychał. Także takie posty trzymaj dla siebie.

szq9.png

SYGNATURA BY REEV

Jeżeli potrzebujesz questa, zakodowania strony WWW, podpięcie skryptów pod stronę czy jakiejś nowości do clienta, napisz - pomogę w miarę możliwości.

Opublikowano

A ktoś wspominał o jakiejkolwiek agresji?

szq9.png

SYGNATURA BY REEV

Opublikowano

To ty każesz mi skurwiac :/

Trudno się dziwić.

reasumujonc serwer padnie po 3 dniach jhueaheua iks de

Napisał w prezentacji Admin Reventialu :|

szq9.png

SYGNATURA BY REEV

Opublikowano

Trudno się dziwić.

Napisał w prezentacji Admin Reventialu :|

czytać nie potrafisz? przeciez to jest Alzoria nie żaden Revential.

@down

to czekaj.

Opublikowano

ten baek go to niezly czlowiek jest.. tu lekarstwa tu zwierzeta tworzy

Kogz. :|

reasumujonc serwer padnie po 3 dniach jhueaheua iks de

To ty każesz mi skurwiac :/

Uważałem was za trochę mądrzejszych, ale co ja tam wiem. :|

Opublikowano

Przygadał kocioł garnkowi, nie ma co. ;)

Groźny jesteś, oj groźny.

Nie rozumiem zbytnio co to ma do tego, że uważam cię za mniej mądrego niż myślałem.

Kolejny post, w którym pokazujesz jak to bardzo chcesz rozwalić konkurencję.

Zaraz pewnie napiszesz, że "trusiug" to żadna konkurencja, ale myślę, że do takiej

administracji jak wy nikt nie pójdzie.

@Edit

Ale dobra co ja tam wiem, nie chcę wdawać się w jakąś spinę, piszę po prostu to co uważam.

Opublikowano

Stop kurwa .

Przestanmy sie klocic w prezentacji serwera !

To jest temat do oceny serwera a nie do zalatwiania porachunkow !

Dziekuje .

Ogolem mi sie podoba , zagram .

Opublikowano

Twórcza nazwa, nic dodać.

Tak, wiedziałem że będzie taki post :D

szq9.png

SYGNATURA BY REEV

Opublikowano

te pliki to chyba na 150 serwie z rzędu pomijając to że są strasznie słabe to chyba każdemu się już przejadły :)

Zaraz po tuorze byliśmy my, bo to moje pliki :)

szq9.png

SYGNATURA BY REEV

Opublikowano

Zobaczymy jak to wyjdzie w praniu , zawsze wszyscy tyle obiecują a potem wychodzi inaczej . ;]

My!=Wszyscy :)

szq9.png

SYGNATURA BY REEV

Opublikowano

te pliki to chyba na 150 serwie z rzędu pomijając to że są strasznie słabe to chyba każdemu się już przejadły :)

Na Alistszicie też, co nie? xD

Nie wypowiadaj się już, bo robisz przypał w chuj.

Zara mnie zjedziesz, że mam 14 lat i wgl, ale kogo to obchodzi? Wypierdalaj. xD

Opublikowano

Na Alistszicie też, co nie? xD

Nie wypowiadaj się już, bo robisz przypał w chuj.

Zara mnie zjedziesz, że mam 14 lat i wgl, ale kogo to obchodzi? Wypierdalaj. xD

Jesteś bardziej jebnięty niż wyglądasz , sam zaczepki szukasz..

Jestem Teodor wgrywam pliki terenzo i serwer skończony..

Strzała frajerze.

0bFkqdJ.png

Opublikowano

Jesteś bardziej jebnięty niż wyglądasz , sam zaczepki szukasz..

Jestem Teodor wgrywam pliki terenzo i serwer skończony..

Strzała frajerze.

Aż żal dupe ściska, co nie?

Tylko nie rób reloga na drugie konto i mnie nie jedź, bo nie jestem gotowy na to kombo. :|

A teraz tak bez beki, to raczj ty szukasz zaczepki, bo chuja wiesz, a pierdolisz głupoty. xD

Możesz się już zamknąć i wypierdalać - tak lubię to słowo. :|

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...